Voorzieningen

Flatgebouw Koningin Wilhelmina heeft een groot aantal gemeenschappelijke voorzieningen voor bewoners en hun gasten.

Logeerkamers
Indien u gasten wilt laten overnachten, dan is het mogelijk gebruik te maken van de logeerkamers op de vijfde verdieping. De Wilhelminaflat beschikt over vier logeerkamers: twee éénpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. Ook zijn er douches en toiletten voor de gasten. De kamers kunnen gereserveerd worden via de e-Concierge. Twee kamers zijn voorzien van een balkon; alle kamers hebben uitzicht op de gemeenschappelijke parktuin.

Huisbibliotheek
In de centrale hal bevindt zich de huisbibliotheek, voor gebruik door bewoners. Deze bibliotheek is ondergebracht in de voormalige portiersloge. De bibliotheek is gevuld met boeken die door bewoners ter beschikking zijn gesteld.

Wasruimte / drooglokaal
In de kelder bevindt zich een wasruimte, annex drooglokaal. Hierin zijn een wasmachine en een droogautomaat opgesteld. Bewoners die niet de beschikking hebben over een eigen wasmachine kunnen hier hun was doen. De e-Concierge verkoopt de benodigde wasmunten. De ruimte is voorzien van verwarming, die de temperatuur constant op ca. 25 graden houdt. Was die hier opgehangen wordt, is binnen enkele uren droog. Het ophangen van was op de balkons is niet toegestaan, hiervoor is dan ook dit drooglokaal.

Strijkkamer / keuken
Naast het drooglokaal bevindt zich de strijkkamer. Hierin bevindt zich een stoomstrijkijzer en een strijkplank.

Fietsenstalling
De Wilhelminaflat heeft twee fietsenstallingen: de fietsenkelder en de stalling in de tuin achter de flat. Beide stallingen zijn afgesloten en alleen met een sleutel toegankelijk. Gastenfietsen dienen in de stalling voor de flat geplaatst te worden. In de fietsenkelder zijn plafondhaken aangebracht t.b.v. reparaties; ook staat er een fietspomp.