e-Concierge

Via deze pagina krijgt u toegang tot de diverse diensten in en rondom het flatgebouw.

Let op: Voor sommige diensten (b.v. het reserveren van logeerkamers en het kopen van wasmunten) is een vergoeding verschuldigd. U kunt alleen gebruik maken van deze diensten wanneer u een incassomachtiging heeft afgegeven? Heeft u dat nog niet gedaan, neem dan contact op met VvE Compleet (www.vvecompleet.nl) om dit te regelen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u hier

Bestellen van wasmunten
Via dit formulier kunt u munten bestellen voor het was- en drooglokaal.

Aanvragen van een logeerkamer
Via dit formulier kunt u een logeerkamer reserveren. U krijgt z.s.m. bericht of een reservering op het gewenste tijdstip mogelijk is.

Bestellen van een nieuwe (chip-)sleutel
Wilt u een sleutel bestellen van de voor- of achterdeur van het flatgebouw? Of de poort naar de tuin? Dat kan via dit formulier

Meldingen en vragen
Wilt u iets melden of vragen? Bijvoorbeeld over een technische storing, iets m.b.t. de schoonmaak of is er overlast? Of wilt u een nieuwe plek voor uw fiets? Dan kunt u dit doorgeven via dit formulier.

Administratie van de VvE (alleen voor eigenaren, inlog via VvE Compleet)
Op deze pagina kunt u o.a. inzien hoeveel servicekosten u betaalt en wat uw aandeel is in het reservefonds van de VvE (klik op ‘Mijn pagina’).

Inzien meterstanden verwarming
Via Mijn Energie Coach van Techem kunt u inzien hoeveel eenheden u heeft verbruikt en hoe dit zich verhoudt tot andere appartementen. Ook zijn er handige bespaartips. Klik hier als u nog geen inlogcode heeft.

Afspraak maken voor een ballotagegesprek
Wilt u toestemming aanvragen voor bewoning? Neem dan contact op met VvE Compleet voor het maken van een afspraak. Houd rekening met een doorlooptijd van maximaal 4 weken na het toestemmingsgesprek. Het gesprek wordt doorgaans gepland op de eerste woensdag van de maand om 19:00 uur, voorafgaand aan de vergadering van de bewonerscommissie.

U vindt hier de benodigde toestemmingsformulieren:

(In het formulier staat nog de laatste woensdag van de maand, inmiddels is dit veranderd naar de eerste woensdag van de maand)