Update werkzaamheden in de flat

Op verschillende plekken wordt er momenteel gewerkt in de flat. Een kleine update van de stand van zaken:

  • Het beveiligingsbedrijf heeft wat vertraging opgelopen, die ze hopelijk z.s.m. gaan inlopen. Iedere bewoner heeft een nieuwe chipsleutel ontvangen. Hang deze alvast aan uw sleutelbos, zodat u straks niet voor een dichte deur staat wanneer het nieuwe chipsleutelsysteem in gebruik wordt genomen! Nadat het systeem in gebruik is genomen wordt de mogelijkheid geopend om een extra (reserve-)sleutel te bestellen. Dit kan nu nog niet, omdat we nog geen extra sleutels kunnen programmeren.
  • De schilder werkt van boven naar beneden. Via een briefje op uw deur wordt u geïnformeerd wanneer ze bij u aan het werk gaan.
  • Zodra de schilder klaar is worden de werkzaamheden ingepland van de tapijtlegger. We verwachten dat deze in het eerste kwartaal van 2024 langs komt om het nieuwe tapijt in de gangen te leggen.
  • Met de monumentencommissie is nog overleg over de nieuwe brievenbussen. Ze hebben enkele kleine aanpassingen vereist in het ontwerp die nu doorgevoerd worden. Naar verwachting kunnen we eind februari de definitieve vergunning aanvragen. Nadat die verleend is kan opdracht worden gegeven voor de plaatsing van de nieuwe brievenbus (maar uiteraard zit daar ook een levertijd op).